Reclamă

Jucătorii de la echipa națională a Olandei ar fi trebuit să plece în seara aceasta cu trenul spre Dortmund, unde vor juca împotriva Angliei, miercuri. Cu toate acestea, autocarul care transporta echipa a fost nevoit să se întoarcă la hotel pentru a găsi soluții alternative, conform News.ro.

„Acest serviciu feroviar a fost anulat din cauza unui blocaj rutier”, a explicat KNVB, federația olandeză de fotbal, într-un comunicat de presă. Incidentul a fost cauzat de un animal care a fost lovit de un tren anterior pe linia dintre Wolfsburg și Dortmund, blocând traficul feroviar timp de câteva ore, potrivit companiei de trafic feroviar.

Naționala de fotbal a Olandei, care dorește ca acest turneu să fie unul ecologic, a ales inițial varianta de a ajunge în Dortmund cu trenul. Totuși, din lipsa unei soluții mai rapide, echipa va decola de pe aeroportul Brunswick, situat la 37 de kilometri de Wolfsburg și la mai puțin de 280 km de Dortmund. Olanda va juca mâine seară împotriva Angliei în semifinala EURO 2024.

Pe parcursul EURO 2024, olandezii au întâmpinat deja probleme cu trenul în Germania. Ei au folosit trenul de două ori pentru a ajunge la Berlin, când au jucat împotriva Austriei în al treilea și ultimul meci din grupă, pe 25 iunie, și împotriva Turciei în sferturile de finală pe 6 iulie. Una dintre aceste călătorii dus-întors spre Wolfsburg a trebuit să fie efectuată cu autobuzul, deoarece trenurile nu au mai circulat după meci. Cu toate acestea, selecționerul Ronald Koeman și-a păstrat calmul și a făcut haz pe seama situației.

„Este minunat să călătorești cu trenul. UEFA vrea un EURO verde. Dar trebuie să ne asigurăm că trenurile circulă”, a glumit selecționerul Ronald Koeman la acea vreme.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro