Reclamă

Andrei, un tânăr în vârstă de 19 ani, a suferit un accident de motocicletă în Anglia, care a necesitat tratament chirurgical ortopedic și un tratament stomatologic complex. Deși medicii din Anglia i-au recomandat inițial doar odihnă, durerile puternice la piciorul stâng l-au determinat să revină la spital, unde a fost avertizat că ar putea necesita operație.

Din cauza duratei mari pentru programarea la un RMN, Andrei a hotărât să revină în România. S-a adresat Spitalului Clinic SANADOR, unde Dr. Adrian Dima, medic primar ortopedie și traumatologie, i-a stabilit diagnosticul. Având multiple afectări ale genunchiului stâng, inclusiv o leziune de menisc și un edem osos, soluția terapeutică a fost o meniscectomie parțială, realizată minim invaziv, prin artroscopie de genunchi. Procedura a decurs fără probleme, iar Andrei și-a recăpătat mobilitatea.

Pentru recuperare completă, Dr. Liana Mareș, medic primar medicină fizică și reabilitare la SANADOR, i-a recomandat kinetoterapie, fizioterapie și laseroterapie. Impresionat de profesionalismul și deschiderea medicilor de la SANADOR, Andrei a decis să își rezolve și alte probleme de sănătate.

S-a programat la un consult stomatologic la Dr. Bogdan Steriade, medic specialist protetică dentară la Clinica de Stomatologie SANADOR. În urma evaluării, s-au descoperit multiple carii și resturi radiculare, necesitând un tratament complex ce a inclus tratamentul cariilor, extracții și implanturi dentare, precum și un aparat dentar pentru alinierea corectă a dinților.

Andrei a declarat: „Eu am venit doar la o consultație și am descoperit că am foarte multe probleme. Până acum am mai fost la dentist, dar mereu ca să rezolv punctual ce mă deranja. Niciun medic din Anglia nu mi-a efectuat o evaluare atât de completă. Echipa Clinicii de Stomatologie SANADOR este formată din medici specialiști care mi-au efectuat tratamente inovatoare, fără durere. Recomand serviciile SANADOR tuturor!”

La SANADOR, pacienții beneficiază de servicii medicale multidisciplinare integrate. Colaborarea între medici cu specializări variate și vasta experiență a acestora permit acordarea de îngrijiri complete, la cele mai înalte standarde, cu rezultate foarte bune pe termen lung. Intervențiile chirurgicale sunt realizate minim invaziv atunci când este posibil, în blocul operator modern al Spitalului Clinic SANADOR.

Clinica de Stomatologie SANADOR oferă multiple tratamente dentare, realizate de medici experimentați cu ajutorul tehnologiilor avansate.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro