Reclamă

Polițiștii din Hunedoara sunt în alertă, după ce un băiat de 11 ani a plecat dintr-un centru de minori din Deva şi nu a mai revenit. Angajații centrului sunt cei care au alertat oamenii legii.

Copilul ar fi plecat din Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă din municipiul Deva, astăzi, în jurul orei 13:00 și nu s-a mai întors, anunță IPJ Hunedoara, citat de News.ro.

„La data de 07 iulie 2024, Poliţia Municipiului Deva, a fost sesizată de către o angajată a Centrului de Primire Minori în Regim de Urgenţă din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în jurul orei 13:00 minorul Căldărar Andrei, de 11 ani, a plecat voluntar din incinta instituţiei şi nu s-a mai întors până în prezent”, a transmis IPJ Hunedoara, citat de News.ro.

Autoritățile au demarat imediat căutările și au solicitat sprijinul populației pentru a-l găsi pe băiat. Orice informație care ar putea ajuta la găsirea copilului este extrem de importantă și poate fi comunicată către poliție.

Băiatul are 11 ani și a părăsit Centrul de Primire Minori în Regim de Urgență fără permisul angajaților. Poliția face apel la cetățeni pentru orice informații care ar putea ajuta la localizarea minorului.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro