Reclamă

Traficul feroviar între București și Constanța a fost blocat duminică zeci de minute din cauza unor incendii de vegetație, anunță Compania Națională de Căi Ferate CFR. Trenurile au întârzieri de sute de minute.

Din cauza unor incendii de vegetație în zona stației Dragoș Vodă și în linie curentă între Dragoș Vodă și Ciulnița, circulația feroviară pe Magistrala București – Constanța a fost oprită zeci de minute, anunță Compania Națională de Căi Ferate CFR. „Reprezentanții ISU au interzis circulația trenurilor pe ambele fire între Dragoș Vodă și Ciulnița și au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pentru intervențiile de lichidare a incendiului.”

Ulterior, CFR a venit cu un mesaj în care anunța că circulaţia feroviară a fost redeschisă la ora 11:20 pe distanţa Dragoş Vodă – Ciulniţa.

„O dată cu finalizarea intervenţiilor ISU pentru lichidarea incendiului de vegetaţie şi din zona staţiei Dragoş Vodă şi redeschiderea ambelor fire pe distanţa Dragoş Vodă – Ciulniţa, toate trenurile, care au staţionat temporar în gările de pe traseu, sunt reînscrise treptat în circulaţie”, a transmis CFR.

Trenurile de călători, care au staționat temporar în gările de pe traseu până la finalizarea tuturor intervențiilor desfășurate de echipele ISU și care vor avea întârzieri sunt următoarele: IR 1580, IR 1582, IR 1981, IR 10181, IR 1994, IR 11681, IR 11504, IC538, IR 11084 și IR 11081.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro