Reclamă

Un bărbat de 35 de ani a fost prins de polițiștii din Giurgiu conducând cu o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au descoperit că individul nu avea permis de conducere, iar numerele de înmatriculare ale mașinii pe care o conducea fuseseră retrase. Bărbatul are acum dosar penal.

Bărbatul a fost oprit de poliție în timp ce circula pe strada Tineretului din Giurgiu, la data de 6 iulie, ora 15:50, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu. „La data de 6 iulie a.c., ora 15.50, pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu a fost depistat un bărbat, de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism. Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a transmis IPJ Giurgiu, citat de News.ro.

Ulterior, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul avea plăcuțele cu numărul de înmatriculare retrase. „Polițiștii au întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul ale cărui plăcuțe cu numărul de înmatriculare au fost retrase”, a mai transmis sursa citată.

În concluzie, bărbatul este investigat pentru multiple infracțiuni, inclusiv conducerea sub influența alcoolului, conducerea fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat corect.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro