Reclamă

Operațiuni de căutare sunt în plină desfășurare în Costinești, după ce un tânăr a dispărut fără urme seara trecută. Băiatul a fost văzut ultima oară pe epava din stațiune. Pompierii și scafandrii încearcă să îl găsească.

Alarma a fost dată aseară la numărul de urgență 112 de un martor care spune că ar fi văzut o persoană pe epava de la Costineşti, transmite ISU Constanța. „Am fost solicitați să intervenim pentru recuperarea unei persoane refugiate pe epava din Costinești. La fața locului am intervenit cu o mașină de stingere, un echipaj de prim ajutor și, de asemenea, ambarcațiunea de la punctul de salvare acvatică din Mangalia”, a declarat Ana Stoica, purtătorul de cuvânt ISU Constanța.

Pompierii și scafandrii au reluat și astăzi căutările, dar deocamdată fără rezultat. „Forțele și mijloacele s-au retras de la fața locului fără a găsi persoana respectivă. În această dimineață, au fost reluate căutările persoanei refugiate de pe epava de la Costinești”, a adăugat purtătorul de cuvânt ISU Constanța.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro