Reclamă

Actorul american Mike Heslin, cunoscut pentru rolul din serialul „Special Ops: Lioness”, a murit la vârsta de 30 de ani. Anunțul a fost făcut de soțul său, Nicolas James Wilson, într-o postare pe Instagram, relatează AFP, potrivit News.ro.

Conform declarațiilor soțului său, actorul a suferit un stop cardiac neașteptat în timp ce era spitalizat de o săptămână. „Mike era tânăr, avea o sănătate perfectă, iar medicii nu au nicio explicație cu privire la ceea ce s-a întâmplat”, a scris Nicolas James Wilson în postare.

Într-o altă postare pe platforma de socializare X, Nicolas James Wilson a adăugat: „Când ți-am simțit ultima suflare, inima mea s-a rupt în mii de bucăți. Dacă aș fi avut puterea să fac schimb de locuri cu tine, aș fi făcut-o într-o clipă. Dar voi lua lucrurile zi cu zi, cum mi-ai spus mereu, și voi trăi fiecare zi în onoarea ta.”

Mike Heslin a devenit celebru pentru rolul Polo în serialul american „Special Ops: Lioness”, în care a jucat alături de Zoe Saldana și Nicole Kidman. El a mai apărut și în alte seriale, precum „The Influencers”, „Younger” și „7 Deadly Sins”, iar recent în filmul „The Holiday Proposal Plan” din 2023.

În aceeași postare de pe Instagram, soțul său a adăugat: „Mike era strălucitor, altruist, talentat și un adevărat înger păzitor (…). Mai erau trei săptămâni până la ziua ta și patru luni până la aniversarea noastră de un an de căsătorie, dar știu că tu ești într-un loc mai bun și că cerul a câștigat un nou înger.”


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro