Reclamă

Șase bărbați și-au petrecut noaptea în arest, în urma unui accident rutier produs vineri pe o stradă din Oradea. În loc să rezolve situația pe cale amiabilă, șoferii și amicii lor, în total opt persoane, s-au luat la bătaie. Martorii au sunat la 112, iar conflictul a fost aplanat de mascați. În urma audierilor, șase dintre cei implicați în scandal au fost reținuți pentru 24 de ore pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, scrie eBihoreanul.

Apelul la 112 a fost dat vineri, la ora 10:13, și sesiza că în urma unei tamponări ușoare în trafic, ocupanții celor două mașini au sărit la bătaie.

„În urma primelor investigații efectuate la fața locului de polițiști, s-a constatat că un bărbat de 41 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eforie din municipiul Oradea, ar fi fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani, tot din Oradea. Evenimentul rutier a fost unul fără victime. În urma evenimentului rutier, între conducătorii auto și doi bărbați de 28 și 52 de ani, pasagerii din cel de-al doilea autoturism implicat și alte patru persoane cu vârste cuprinse între 22 și 53 de ani, toți din Oradea, rude ale conducătorului primului autoturism, care se aflau la fața locului, s-ar fi declanșat o altercație spontană, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi”, a transmis agentul șef Alin Laza, de la Biroul de Presă al Poliției Bihor.

Bătaia a fost oprită doar după intervenția echipajelor de polițiști. Odată ce scandalagiii au fost legitimați, aceștia au fost duși la sediul Poliției. În urma audierilor, șase dintre cele opt persoane implicate în altercație au fost reținute pentru 24 de ore, pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro