Reclamă

Descoperire macabră, sâmbătă dimineață, pe marginea drumului, între Agigea și Eforie. Un bărbat a fost găsit fără viață, cu răni grave la cap. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și încearcă să afle cine este victima, dar și împrejurările decesului, scrie news.ro.

Apelul la 112 a fost dat sâmbătă dimineață, la ora 05:30, semnalând prezența unui cadavru pe marginea drumului, între Agigea și Eforie, județul Constanța.

„La data de 6 iulie 2024, în jurul orei 05:30, poliţişti din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizaţi cu privire la faptul că în apropierea DN 39, între localităţile Agigea şi Eforie, a fost găsit cadavrul unui bărbat. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă,” au transmis, sâmbătă, reprezentanții IPJ Constanţa.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au precizat că bărbatul a fost găsit pe marginea drumului cu traumatism cranian grav, decesul fiind pronunţat de medicul de pe ambulanţă.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și încearcă să afle cine este victima, dar și împrejurările decesului.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro