Reclamă

Este haos sâmbătă dimineața la ieșirea din țară pe la Vama Calafat. Cozile de tiruri se întind pe 14 kilometri, iar șoferii au de așteptat peste 240 de minute pentru a trece frontiera.

Cozile au ajuns până în localitatea Maglavit din județul Dolj, la aproape 14 kilometri de Vama Calafat. Sute de tiruri sunt parcate de-a lungul drumului, blocând circulația și creând frustrare printre șoferi. Elena Alexandru, jurnalistă Digi24, relatează că „sunt cozi și pe sensul de intrare în țara noastră, dar acolo timpul de așteptare este undeva la 60-70 de minute. Pe sensul de ieșire din România timpul de așteptare a ajuns să depășească 240 de minute”.

Mai mulți șoferi au afirmat că sunt disperați, fiind forțați să aștepte uneori și până la două zile pentru a ieși din țară. Aceștia au marfă de transportat și sunt nemulțumiți de timpul lung petrecut în așteptare. În Vama Calafat, controalele sunt amănunțite și se desfășoară pe patru artere, atât la intrarea cât și la ieșirea din țară.

Șoferii de autoturisme au ceva mai mult noroc, având de așteptat aproximativ 40 de minute pentru a traversa frontiera. Totuși, situația rămâne tensionată și pentru aceștia.

În concluzie, situația la Vama Calafat a creat haos și nemulțumiri în rândul șoferilor de tiruri, fiind necesare peste 240 de minute pentru a ieși din țară, în timp ce la intrare timpul de așteptare este de aproximativ 60-70 de minute. Cozile de tiruri se întind pe 14 kilometri, ajungând până în localitatea Maglavit, ceea ce a avut un impact semnificativ asupra traficului.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro