Reclamă
Reclamă

Echipa națională de fotbal a României va reveni miercuri seară la București, după eliminarea de la Euro 2024 în faza optimilor de finală, informează Federația Română de Fotbal (FRF).

Tricolorii vor sosi la Aeroportul Henri Coandă la ora 23:20, cu un zbor de la Frankfurt, și vor părăsi aeroportul prin salonul oficial. De aici, echipa se va deplasa direct la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, Casa Tricolorilor, unde suporterii care doresc să îi întâmpine îi pot aștepta.

“Federația Română de Fotbal face un apel către fani să nu vină la aeroport, deoarece nu va fi posibilă interacțiunea dintre echipă și suporteri în acest loc. De asemenea, menționăm că nu toți jucătorii echipei naționale vor reveni în țară în această seară”, a precizat FRF.

Reclamă

Reprezentativa tricoloră, “Generația de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marți seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Țările de Jos, la Munchen. Naționala a ajuns în optimi după ce a câștigat grupa E.

FRF a subliniat importanța susținerii echipei naționale, chiar și în condițiile eliminării din competiție, și a mulțumit fanilor pentru suportul continuu arătat tricolorilor.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro