Reclamă

Liniile de tramvaie, troleibuze și autobuze din cartierele Chitila, Bucureștii Noi și Dămăroaia vor suferi modificări semnificative, începând din 6 iulie 2024, odată cu deschiderea șantierului din zona Pod Constanța pentru construcția Magistralei 6 Metrou.

Conform unui comunicat postat pe pagina de Facebook a Societății de Transport București, se suspendă liniile de tramvaie 3, 24 și 45 și se înființează noi linii, respectiv 42 și 53. Pentru troleibuze, liniile 86, 93 și 97 își vor modifica traseele și se va înființa linia 95.

Autobuzele 381 și N117 vor avea trasee noi, iar o nouă linie navetă, 686, va fi înființată. Totodată, în zona Piața Chibrit – Pod Constanța vor funcționa trei stații noi de transport public: „Carpați”, amplasată pe strada Carpați, „Caransebeș”, amplasată pe strada Caransebeș și „Soveja”, amplasată pe strada Aviator Popișteanu.

În plus, funcționarea șantierului va afecta activitatea depoului „Bucureștii Noi”. Tramvaiele și troleibuzele care deservesc liniile 11, 41, 42, 44 și 86 vor fi relocate în depourile „Alexandria”, „Victoria” și „Vatra Luminoasă”.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro