Reclamă

Apar informații noi în cazul crimei urmate de sinucidere la un hotel din București. O fată de 17 ani a fost ucisă de iubitul său cu 7 ani mai mare, care apoi s-ar fi sinucis. Tânărul a fost surprins de camerele de supraveghere din hotel când a mers să cumpere cuțitul folosit să o ucidă pe tânără.

Dubla tragedie s-a petrecut la un hotel din Sectorul 6 din Capitală. Fata de 17 ani a mers acolo împreună cu iubitul eu, de 24 de ani, și au luat o cameră pentru o noapte.

Pe înregistrări se vede cum la ora 12:21 cei doi urcă scările și intră în cameră. Au stat acolo câteva ore, timp în care s-au certat, după care tânărul a ieșit singur.

Tânărul de 24 de ani a ieșit din hotel și a mers la un supermarket din apropiere. De acolo a luat un cuțit și s-a întors cu el în cameră, unde era adolescenta.

Anchetatorii spun că imediat ce s-a întors în cameră, bărbatul a ucis-o pe fată și apoi și-a luat viața. Camerista a fost cea care a descoperit trupurile neînsuflețite și a sunat la poliție.

Crina Eșanu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, a declarat: „Poliția a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unități hoteliere, cu privire la faptul că într-unul dintre spațiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune.”

Criminaliștii au cerut autopsia celor două cadavre. În paralel, angajații hotelului au fost chemați la audieri pentru ca anchetatorii să pună cap la cap filmul tragediei.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro