Reclamă

Un deputat PNL a fost implicat într-un accident rutier grav în județul Alba. Alin Dan Ignat, aflat în drum spre o vacanță împreună cu familia sa, a fost lovit de un alt șofer.

Accidentul s-a petrecut pe centura ocolitoare a municipiului Alba Iulia. Deputatul a intrat în depășire, însă șoferul din fața sa nu l-a observat și a virat spre stânga. În urma impactului, mașina parlamentarului a fost proiectată într-un stâlp de electricitate.

Ignat și soția sa au suferit răni ușoare și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Celălalt șofer, un bărbat de 70 de ani, a refuzat să fie transportat la spital.

„A fost un incident nefericit, dar important este că nimeni nu a suferit răni grave. Le mulțumesc celor care ne-au ajutat imediat după accident”, a declarat Alin Dan Ignat.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. Potrivit primelor constatări, vina ar aparține șoferului care a virat fără să se asigure.

Accidentul a atras atenția publicului și a autorităților locale, având în vedere calitatea oficială a uneia dintre persoanele implicate și circumstanțele care puteau duce la un deznodământ mult mai tragic.

În urma acestui eveniment, se pune încă o dată problema siguranței în trafic și a comportamentului preventiv al șoferilor pe drumurile publice.

Recapitulând, deputatul PNL Alin Dan Ignat a fost implicat într-un grav accident de circulație în județul Alba, în timp ce se deplasa împreună cu familia spre vacanță. Mașina acestuia a fost lovită de un alt vehicul în timpul unei manevre de depășire, fiind ulterior proiectată într-un stâlp. Din fericire, atât Ignat cât și soția sa au suferit doar răni ușoare, iar șoferul celuilalt vehicul a refuzat transportul la spital. Poliția continuă cercetările pentru a determina cauzele exacte ale accidentului.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro