Reclamă

În București, polițiștii au prins în flagrant un bărbat care tocmai ieșea pe geamul unei case, având asupra sa mai multe bijuterii și parfumuri de lux. Bărbatul, care era vizibil sub influența alcoolului și nu deținea permis de conducere, atrage acum trei capete de acuzare: furt calificat, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Conform polițiștilor care patrulau în zonă, prada suspectului a fost găsită într-un ghiozdan. Acesta a mărturisit că a venit cu mașina în zonă, în ciuda faptului că nu avea permis de conducere.

„Mirosea a alcool, așa că l-am testat imediat. Rezultatele testului au indicat o alcoolemie de 0,72 la mie,” a declarat unul dintre polițiștii care au intervenit la fața locului.

Suspectul este acum în arest și va fi cercetat pentru cele trei infracțiuni menționate. Furtul a avut loc într-o zonă rezidențială a capitalei, iar intervenția promptă a poliției a dus la prinderea rapidă a individului. Bijuteriile și parfumurile recuperate vor fi restituite proprietarilor de drept.

Ancheta este în desfășurare pentru a stabili toate circumstanțele în care s-au desfășurat faptele. Polițiștii recomandă cetățenilor să-și asigure proprietățile și să rămână vigilenți, mai ales în perioadele în care sunt în vacanță sau departe de domiciliu.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro