Reclamă

Suporterii care nu au putut ajunge în Germania s-au adunat să vadă meciul în aer liber în Capitală, unde spațiul special amenajat pe Calea Victoriei s-a dovedit neîncăpător pentru bucureștenii veniți să urmărească partida. S-au format cozi la intrare, iar forțele de ordine au intervenit pentru a opri încercările de forțare a accesului.

„Orice ar fi, victorie, România!”, „Nu contează scorul, să fie spectacol.”, „Nu pierde, nu există așa ceva.” Acestea au fost câteva dintre strigătele entuziaste ale suporterilor adunați pe Calea Victoriei. Însă, entuziasmul s-a stins rapid după golul belgienilor. Mulțimea nu a fost deloc puțină, iar în fața Ateneului Român s-au format cozi uriașe de oameni care încercau să ajungă în zona destinată vizionării meciului.

Fanii au stat cu sufletul la gură, bucurându-se la fiecare ocazie de gol și sperând până în ultima clipă ca tricolorii să marcheze. Pe litoral, turiștii nu au ratat meciul, vizionând partida chiar de pe plajă în fața ecranelor special amenajate.

După înfrângerea cu Belgia, fanii români așteaptă cu sufletul la gură meciul cu Slovacia. Un suporter a declarat, „Sunt supărat, mă așteptam să batem cu 1-0 măcar.” Altul a adăugat, „N-avem ce să facem, sperăm ca mai departe batem în următoarele meciuri.” Un alt fan și-a exprimat optimismul, „Șansele sunt foarte mari dacă facem un egal cu Slovacia, ceea ce este foarte foarte aproape.”


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro