Reclamă

Selecționatele Georgiei și Cehiei au încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), în meciul care a avut loc sâmbătă, pe Volksparkstadion din Hamburg, în Grupa F a Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania. Golurile partidei au fost marcate de Mikautadze, în minutul 45+4, din penalti pentru Georgia, și Schick, în minutul 59, pentru Cehia.

Formația Georgiei a început cu Mamardashvili în poartă, apărători Kvirkvelia (înlocuit de Gvelesiani ’82), Kashia și Dvali, mijlocași Kakabadze, Mekvabishvili, Kochorashvili, Tsitaishvili (înlocuit de Lochoshvili ’62) și Davitashvili (înlocuit de Chakvetadze ’62), atacanți Kvaratskhelia (înlocuit de Lobzhanidze ’82) și Mikautadze (înlocuit de Kvilitaia ’88). Echipa a fost antrenată de Willy Sagnol.

Selecționata Cehiei a intrat pe teren cu Stanek în poartă, apărători Holes, Hranac și Krejci, mijlocași Coufal, Soucek, Provod (înlocuit de Barak ’81), D. Jurasek (înlocuit de Sevcik ’81), Cerny (înlocuit de Jurasek ’55) și Hlozek (înlocuit de Lingr ’55), atacant Schick (înlocuit de Chytil ’68). Echipa a fost condusă de antrenorul Ivan Hasek.

Partida a fost arbitrată de germanul Daniel Siebert. În aceeași grupă, a mai avut loc astăzi meciul dintre Turcia și Portugalia, la ora 19:00, la Dortmund.

În cadrul Campionatului European, Georgia și Cehia se află în Grupa F alături de alte selecționate. Următoarele meciuri programate pentru Grupă F sunt: Turcia – Georgia pe 18 iunie la Dortmund, Portugalia – Cehia pe 18 iunie la Leipzig, și Croația – Albania pe 19 iunie la Hamburg, printre altele.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro