Reclamă

Pirotehniștii din Iași au descoperit 45 de bombe de aruncător din al Doilea Război Mondial într-o pădure din zona comuna Bârnova din județul Iași, potrivit Agerpres. Bombele au fost găsite în urma asanării unei suprafețe de 500 mp.

De asemenea, două elemente de muniție au fost găsite de doi cetățeni care se plimbau prin pădurea din localitatea Păun, comuna Bârnova.

La fața locului a intervenit echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași pentru a asigura zona. Potrivit Agerpres, este vorba despre muniție din al Doilea Război Mondial, rămasă neexplodată sau nedezactivată.

Dintre cele 45 de bombe de aruncător descoperite în pădurea din Iași, una este de calibru 80 mm, iar restul de calibru 60 mm.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro