Reclamă

Prințesa de Wales i-a transmis un mesaj emoționant soțului ei, prințul William, la împlinirea a 42 de ani, exprimându-și iubirea și aprecierea. „Toți te iubim foarte mult,” se arată în mesajul prințesei.

Mesajul de ziua de naștere este însoțit de o nouă fotografie a prințului alături de cei trei copii ai săi: prinții George, Charlotte și Louis. Imaginea a fost realizată de prințesă în Norfolk luna trecută și îi prezintă pe cei patru sărind peste dunele de nisip, ținându-se de mână.

În mesajul adresat prințului William, Catherine a scris: „La mulți ani, Tata, cu toții te iubim foarte mult!” Mesajul este semnat „C x”, pentru a denota Catherine și un sărut.

Prințul William, care a împlinit 42 de ani, a fost în centrul atenției familiei sale, iar gesturile de afecțiune din partea soției și copiilor săi au fost apreciate. Fotografia a fost publicată de The Telegraph și a atras rapid atenția publicului.

Recapitulând, prințesa de Wales și-a exprimat iubirea și aprecierea față de soțul ei printr-un mesaj emoționant și o fotografie de familie realizată recent. Mesajul, semnat „C x”, subliniază unitatea și dragostea din familia regală britanică.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro