Reclamă

Victoria naționalei în meciul de debut la Campionatul European a trezit spiritul microbist al românilor, care caută acum bilete pentru următoarele meciuri. După principiul economiei de piață, unde este cerere mare, crește și prețul. S-a ajuns la o adevărată speculă pentru un loc pe unul dintre stadioanele din Germania.

Un bilet pentru meciul România-Belgia, partidă care se joacă weekend-ul acesta, ar fi costat între 30 și 200 de euro pe site-ul oficial. Însă pentru că biletele pe site-urile oficiale s-au epuizat, unii dintre suporterii care și-au cumpărat bilete din timp încearcă acum să le vândă. Și mulți dintre ei vor să facă o avere.

De exemplu, pe internet biletele au ajuns să se vândă și cu 1200 de euro fiecare. Un bărbat vinde patru bilete cu câte 1100 de euro. Un alt bărbat vinde la alt meci al României, cu Slovacia, patru bilete cu 1200 de euro. Tot la România – Slovacia, un utilizator de pe un grup de Facebook vinde două bilete cu 1000 de euro. Pe același grup este și un anunț al unui alt bărbat care are o ofertă: patru bilete pentru care vrea 600 de euro dacă sunt cumpărate separat și două mii de euro dacă le ia o singură persoană.

Un utilizator a fost îngrozit când a văzut cât de mari sunt prețurile și a făcut și o glumă. Spune că își dă la schimb mașina pentru patru bilete.

Situația biletelor pentru meciurile naționalei române a creat o adevărată speculă, cu prețuri de până la șase ori mai mari față de prețul lor inițial pe site-urile oficiale.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro