Reclamă

O ursoaică și cei doi pui ai săi au fost filmați în timp ce se bălăceau într-un bazin cu apă din curtea Sanatoriului de Nevroze din Predeal. Martorii au suprins momentul și au admirat spectacolul de la distanță.

Întâmplarea a fost raportată zilele acestea, când ursoaica, încercând să își răcorească puii datorită caniculei, și-a îndrumat puii să intre în apă odată cu ea. Imagini cu urșii au fost publicate pe bizbrasov.ro, unde se poate vedea cum ursoaica a intrat prima în bazin și a încercat să convingă puii să o urmeze.

„Ce tare! Au vrut să urce pe scară. Uite-i, măi! Nu cred! Fii atent că se bagă… n-are curaj. Uite cum îi cheamă la ea! Îi cheamă acolo la apă!” au exclamat martorii care au filmat întreaga scenă.

Reprezentanții Sanatoriului de Nevroze din Predeal au declarat pentru bizbrasov.ro că au informat autoritățile, Ocolul Silvic, și Primăria despre prezența urșilor în curtea instituției.

De asemenea, zilele acestea, un alt urs a fost surprins în timp ce se bălăcea într-o scăldătoare din Parcul Naţional Retezat. Această scenă a fost filmată de o cameră de monitorizare a faunei instalată de Administraţia Parcului Naţional Retezat (APNR). Ursul părea să se bucure de băltoaca mare plină cu apă.

Sursa video pentru ambele evenimente a fost publicată de bizbrasov.ro și APNR, prezentând imagini captivante cu animalele sălbatice în mediul lor natural.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro