Reclamă

Candidatul PNL la Primăria Tulcea, actualul edil Ilie Ștefan, conduce după numărătoarea parțială a voturilor, cu patru procente în fața principalului său contracandidat de la PSD. Potrivit datelor parțiale oferite de Autoritatea Electorală Permanentă, Ilie Ștefan are 39,6% din voturi, urmat de Dragoș Simion (PSD) cu 35,11% și de Lucian Furdui (AUR) cu 10,81%.

Ilie Ștefan, care este primarul în funcție al municipiului Tulcea, se află acum la un pas de a obține un nou mandat, conform datelor preliminare.

În același context, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a câștigat un nou mandat în fruntea instituției, din partea PSD. Conform numărătorii parțiale, Teodorescu a obținut 38,38% din voturi. Contracandidatul său de la PNL, George Șișcu, a strâns 28,6%, în timp ce Mircea Sorin Zaharcu de la AUR are 17,24%.

Horia Teodorescu, care deține deja funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea, își consolidează astfel poziția, având un avans semnificativ față de adversarii săi.

Numărătoarea voturilor este încă în desfășurare, iar rezultatele finale pot aduce schimbări în clasamentul actual. Cu toate acestea, situația prezintă o imagine preliminară a preferințelor electoratului din Tulcea.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro