Reclamă

Anchetă internă în cadrul IPJ Brăila, după ce o femeie care a solicitat ajutor printr-un apel disperat la 112 a fost găsită moartă în locuința sa, la 24 de ore după apel. Femeia nu a reușit să dea adresa agenților, care afirmă că au cercetat zona, dar nu au identificat locul exact al apelului.

În aceeași casă a fost descoperit și cadavrul iubitului ei. Anchetatorii suspectează că este vorba despre o crimă urmată de sinucidere, iar polițiștii efectuează cercetări la locul tragediei.

Poliția Județeană Brăila îi investighează pe colegii de la Ianca, care au intervenit imediat după apelul la 112. Se dorește să se afle dacă polițiștii au respectat procedura și au făcut tot posibilul pentru a o salva pe femeie.

Operatorul care a preluat apelul la 112 a spus că a auzit doar strigătele de ajutor ale femeii, după care apelul s-a întrerupt, fără ca aceasta să ofere alte detalii. În zonă au ajuns rapid două echipaje de poliție de la Ianca, după ce locul a fost localizat cu ajutorul Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Polițiștii au ajuns în fața imobilului, unde era liniște, i-au întrebat pe vecini dacă avusese loc vreun conflict și, după aproximativ jumătate de oră, au plecat. După mai puțin de 24 de ore, un alt apel la 112 anunța că în aceeași locuință sunt două cadavre – femeia de 44 de ani și iubitul ei de 50 de ani, care ar fi ucis-o înainte să-și ia viața.

Verificările inițiale au stabilit că apelul la 112 a fost dat de pe telefonul femeii decedate. Bărbatul de 50 de ani avea un trecut criminal, el ispășindu-și deja o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor, după ce a încercat să-și ucidă fosta soție.


Reclamă

Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro