Reclamă

Un bărbat din județul Cluj, recidivist, a fost reținut de polițiști după ce a fost surprins în flagrant vânzând 1,6 kilograme de „cristal”, un drog de mare risc. În urma perchezițiilor, în locuința sa au fost găsite alte 17,5 kilograme de stupefiante, a anunțat DIICOT.

Bărbatul a fost prins în flagrant marți, în comuna Florești, județul Cluj, în timp ce vindea 1,6 kilograme de drog de mare risc (3-CMC, cunoscut și sub denumirea de cristal).

„Ulterior, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară fiind identificate și ridicate peste 17,5 kilograme droguri de mare risc și substanțe psihoactive (3-CMC, MDMA, 2-MMC și N-Ethylnorpentedrone), precum și alte mijloace de probă”, se arată în comunicatul DIICOT.

După audieri și în baza probelor descoperite, individul, recidivist, a fost reținut pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație. Bărbatul va fi prezentat Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Conform DIICOT, perchezițiile la domiciliul bărbatului au condus la identificarea și confiscarea unei cantități semnificative de substanțe interzise.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro