Reclamă

O avocată din Iași a fost reținută pentru 24 de ore pentru tentativă de omor și fugă de la locul accidentului, după ce săptămâna trecută ar fi șicanat în trafic și a lovit un motociclist. Acesta a intrat într-un stâlp și a fost transportat ulterior la spital cu răni.

Adina Bocai, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, a declarat pentru Agerpres că se va cere arestarea preventivă a avocatei. „Prin ordonanța procurorului de caz, astăzi (luni – n.r.) s-a dispus schimbarea încadrării juridice, din infracțiunea de vătămare corporală din culpă în infracțiunea de tentativă de omor. Inculpata a fost audiată pentru tentativă de omor și părăsirea locului accidentului, a fost reținută astăzi și urmează a fi prezentată Curții de Apel, având în vedere calitatea acesteia de avocat, cu propunere de arestare preventivă”, a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași.

Avocata Alexandra Cioată, aflată joia trecută la volanul unui autoturism, ar fi șicanat în trafic un motociclist, care a lovit stâlpul de avertizare al refugiului stației de tramvai din zona Belvedere din Iași. După producerea accidentului, șoferița și-a continuat drumul, iar motociclistul a fost transportat la spital.

După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de vederi, avocata a fost invitată la sediul Poliției Rutiere, unde a refuzat să dea declarații, menționând în schimb că nu a fost vorba despre o șicanare în trafic.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro