Reclamă

Poliţiştii din Câmpina au deschis o anchetă, după ce un bărbat de 59 de ani, internat într-un centru de îngrijire, a murit la scurt timp după ce a fost transportat la un spital. Fiul victimei a reclamat că nu a fost îngrijit corespunzător.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina au fost sesizaţi, la data de 29 mai a.c., de către un bărbat din municipiu, despre faptul că tatăl său ar fi fost internat într-un centru de îngrijire având suspiciunea că nu ar fi fost îngrijit corespunzător. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 59 de ani, ar fi fost internat într-un centru de îngrijire în cursul lunii martie 2022”, a transmis, marţi, Poliţia Judeţeană Prahova.

Conform sursei citate de News.ro, la data de 20 mai, bărbatul a fost transportat de la centrul de îngrijire la o unitate medicală, unde a doua zi a murit.

„Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neglijenţă în serviciu”, a mai transmis sursa citată.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro