Reclamă

Biroul Electoral Central a publicat listele complete ale candidaților pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc în data de 9 iunie.

Alianța PSD-PNL prezintă pe listele sale un număr de 43 de candidați. Printre aceștia se regăsesc nume bine-cunoscute din spectrul politic românesc.

La rândul său, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a nominalizat, de asemenea, 43 de candidați. Reprezentanții acestei alianțe au lansat campania cu promisiuni centrate pe suveranitatea națională și revitalizarea valorilor tradiționale.

Alianța Dreapta Unită a înscris candidați pentru alegerile europarlamentare, numărul lor fiind de asemenea 43. Liderii acestei alianțe au declarat că pun accent pe valorile conservatoare și drepturile individuale.

Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR) și-a înregistrat și ea lista cu 43 de candidați. UDMR își propune să continue reprezentarea intereselor comunității maghiare din România la nivel european.

Partidul SOS România a prezentat lista candidaților săi, disponibilă pentru consultare publică. În lista acestui partid se regăsesc, conform surselor, tot 43 de nume.

Partidul Diaspora Unită a comunicat lista completă a candidaților pentru europarlamentare, totalizând, de asemenea, 43 de persoane. Aceștia și-au propus să reprezinte interesele românilor stabiliți în afara granițelor țării.

Partidul România Mare (PRM) a anunțat că lista sa de candidați pentru alegerile din 9 iunie cuprinde tot 43 de persoane. Printre obiectivele PRM se află promovarea identității naționale și a valorilor patriotice.

Partidul Reper și-a făcut publică lista cu cei 43 de candidați pentru alegerile europarlamentare. Liderii Partidului Reper promit o platformă politică axată pe reforme structurale și digitalizare.

În afară de partidele politice, Biroul Electoral Central a înregistrat și candidați independenți. Dintre aceștia, Nicolae Ștefănuță și Vlad Gheorghe sunt cei care au reușit să se înscrie în cursa electorală.

Lista completă a candidaților pentru fiecare partid sau alianță poate fi consultată pe site-ul Biroului Electoral Central.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro