Reclamă

Un TIR a căzut în Dunăre noaptea trecută, după ce a rupt parapetul de protecție pe DN 6, în zona viaductului Bahna, între Drobeta Turnu Severin și Orșova. Șoferul a fost căutat de scafandri mai multe ore, iar trupul său a fost găsit marți dimineață.

„Este o anchetă în desfășurare pentru a se stabili cauza producerii acestui accident. Potrivit martorilor care au văzut noaptea trecută cum TIR-ul lovește parapetul și ajunge în Dunăre, e foarte posibil ca șoferul să fi adormit la volan și în acel moment s-a produs impactul. A fost căutat șoferul întreaga noapte de către scafandri, iar în această dimineață a fost găsit trupul acestuia. Este o anchetă în desfășurare pentru a se stabili cauza accidentului rutier”, au declarat autoritățile.

Se pare că șoferul fusese în Drobeta Turnu Severin cu TIR-ul încărcat cu cablaje electrice și urma să ajungă în Arad, unde locuiește de altfel acesta. Bărbatul avea 42 de ani.

Până în acest moment nu e clar dacă TIR-ul va fi scos din Dunăre, deoarece în acea zonă nu poate ajunge o macara pentru a-l scoate din apă.

Accidentul a avut loc pe un drum intens circulat și cunoscut pentru pericolele pe care le prezintă, mai ales la ore târzii. Martorii au declarat că incidentul a fost brusc și neașteptat, fără alte vehicule implicate.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro