Reclamă

Faimoasa actriță Meryem Uzerli, cunoscută pentru rolul sultanei Hurrem din serialul „Suleyman Magnificul”, a suferit modificări fizice notabile, ce au surprins publicul. La 40 de ani, Uzerli a apelat la operații estetice cu scopul de a menține trecerea timpului sub control. Schimbarea ei a fost atât de drastică încât, la recentul Festival de Film Internațional Red Sea din Arabia Saudită, actrița a fost de nerecunoscut. În țara arabă, Uzerli a participat și la un summit dedicat femeilor, organizat de revista „Forbes”.

Deși fanii au remarcat că actrița nu mai seamănă cu personajul Hurrem, pe care l-a interpretat între 2011-2013, Meryem Uzerli nu pare să fi renunțat la intervențiile estetice. Un urmăritor pe Instagram chiar i-a transmis un mesaj de îngrijorare: „Te rog, oprește-te!”

Născută dintr-un tată turc, Hüseyin, și o mamă nemțoaică, Ursula, actrița are origini germane și o avere estimată la 10 milioane de dolari. Uzerli locuiește la Berlin alături de cele două fiice ale sale, Lara și Lily Koi, rezultate din două relații diferite. În pofida stabilirii în Germania, actrița călătorește frecvent în Turcia sau alte țări pentru a-și onora angajamentele profesionale. Meryem Uzerli a studiat actoria la Frese Schauspielstudio în Hamburg.

Într-un interviu, actrița a explicat cum se dedică total fiecărui personaj pe care îl interpretează: „În timp ce interpretez un personaj, în acel moment el devine sensul vieții mele. Mă culc cu personajul pe care îl joc și mă trezesc cu el. Pe scurt, întreaga mea existență și întreaga mea lume devin acel personaj”.

Deși dedicația sa profesională a dus la succes, Meryem Uzerli a suferit de sindromul Burnout, chiar dacă avea un program de lucru normal, de cinci zile pe săptămână. Conform declarațiilor producătorului serialului „Suleyman Magnificul”, Timur Savci, „Uzerli are probleme psihologice și nu le poate rezolva”. Pentru a se trata, actrița a ales o clinică din Berlin.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro