Reclamă

Adriana Bahmuțeanu, prezentatoarea TV cunoscută publicului larg, a trecut recent de la vacanța de vis în Spania și Italia, direct pe perfuzii în România. Vedeta a petrecut o perioadă prelungită de timp pe meleaguri străine, unde s-a bucurat de seri romantice în Italia și a vizitat familia din Spania. În urma unei „șprițuiale” intensivă, cum însăși vedeta a descris-o, Bahmuțeanu a ajuns pe perfuzii la întoarcerea în țară.

„Din vacanță direct la perfuzii!!! Noroc ca am un soț care ma susține!!!”, a mărturisit vedeta pe rețelele de socializare, unde a postat o fotografie cu ea și perfuzia. În sprijinul ei a venit și soțul George, despre care vedeta a menționat că o susține în aceste momente mai dificile.

Cadrul medical care i-a administrat tratamentul a explicat că Bahmuțeanu a primit o perfuzie cu glutation, un antioxidant puternic care ajută la detoxifiere, întărește sistemul imunitar și dă un impuls de energie și strălucire. Semn că perfuzia și-a făcut treaba este faptul că Adriana Bahmuțeanu a reușit să dea un interviu pentru Antena Stars, în care a povestit despre ultima perioadă.

„Două săptămâni de șprițuială…”, a început ea. „Am făcut o șprițuială și înaintea Paștelui, și de Paște, și după Paște, și îți dai seama că după atâta șprițuială, avioane, du-te de colo colo, am călătorit de zici că am fost în turneu…”, a povestit vedeta, menționând că a vizitat multe locuri, de la Port Aventura și Barcelona, la Arad.

Imediat după întoarcerea în țară, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au atras atenția cu o vizită la un restaurant libanez. Acolo, George a ales să poarte un maiou, lucru care a adunat o serie de comentarii pe rețelele de socializare. Cu umor, cei doi au decis să scoată la licitație maioul lui George, banii strânși urmând să fie donați unei case de copii.

„Dacă tot am stârnit valul ăsta de înjurături, măcar să iasă ceva frumos din toată treaba asta.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro