Reclamă

Gestul unei femei din Bacău care a ieșit la fereastră pentru a scutura un cearceaf a generat o dezbatere intensă pe internet, divizând opinia publică între cei care o critică și cei care o susțin. Postarea cu imaginile respective a strâns rapid sute de reacții, cele mai multe de nemulțumire față de gestul femeii, susținută însă și de o parte considerabilă de internauți care consideră situația drept banală.

Un utilizator a postat imaginile pe un grup dedicat locuitorilor din Bacău, susținând că femeia îi deranjează pe cei care trec prin zonă cu cearceaful pe care îl scutură la fereastră. Comentariile s-au împărțit însă între cei care condamnă gestul femeii și cei care îl consideră normal.

„Se pare ca in Bacau e ceva normal sa îți scuturi mizeriile în capul oamenilor de pe stradă…am și eu o vecină la etajul superior care își scutura flocii la geam. După ce i-am cules mizeriile de pe pervazul geamului meu și i le-am lăsat la ușa, a găsit o alta varianta de a face „curat””, se plânge un internaut.

În același timp, alți utilizatori au replicat spunând că este o practică comună: „nu iti imaginezi cum e pe republicii 44 se arunca gunoiul de la etaj și nu e vorba de o hârtie doua direct cu sacul de gunoi la fel as face și eu tot ce găsesc inclusiv gunoiul meu las duce și i las pune la usa .dar din păcate nu am reușit niciodată sa vad de unde se arunca deci e ceva normal în bacau”, susține un alt internaut.

Această dezbatere a demonstrat că, deși pentru unii gestul femeii este considerat nerespectuos, pentru alții, este o practică obișnuită. În final, este clar că percepțiile diferă în funcție de experiențele personale ale fiecăruia și de normele social-comunitare interne.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro