Reclamă

Prințesa Kate Middleton, soția Prințului William al Marii Britanii, urmează un tratament preventiv de chimioterapie după ce a fost diagnosticată cu cancer. Potrivit Yahoo News, informația a fost dezvăluită de Prințul William în timpul unei vizite la Spitalul Comunitar St. Mary’s din Marea Britanie, pe 10 mai. Kate se află sub supravegherea medicilor, iar starea ei de sănătate pare a fi favorabilă, potrivit analizei unui editor regal.

Prințul William a discutat cu un administrator al spitalului despre starea de sănătate a soției sale. „L-am întrebat pe William despre soția lui Kate și el a spus: ‘Se simte bine, mulțumesc'”, a transmis administratorul spitalului, Tracy Smith, reporterilor, conform Associated Press.

Kate Middleton a dezvăluit pentru prima dată că urmează un tratament de chimioterapie într-o înregistrare video pe 22 martie 2024. Nu a oferit detalii despre tipul de cancer cu care se confruntă, dar a menționat că a primit diagnosticul în urma unei intervenții chirurgicale abdominale pe care a suferit-o în ianuarie. Diagnosticul a fost un șoc pentru întreaga familie, în special pentru Kate și Prințul William care au avut de explicat copiilor lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, ce se întâmplă.

În ciuda diagnosticului dificil, Kate Middleton a subliniat că se simte bine și că este în „primele etape” ale tratamentului de chimioterapie preventivă. Tratamentul folosește medicamente pentru a distruge celulele canceroase, prevenind în acest fel creșterea și răspândirea acestora în organism.

Kate Middleton a beneficiat de susținerea necondiționată a familiei sale în această perioadă dificilă. Prințul William și copiii le-au fost alături, iar părinții au făcut eforturi să le explice situația într-un mod adecvat vârstei lor, asigurându-i că mama lor va fi bine.

Publicul a reacționat cu empatie și susținere la anunțul despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Mesajele de încurajare și sprijin au venit din toate colțurile lumii, demonstrând afecțiunea și respectul față de Ducesa de Cambridge.

În ciuda diagnosticului și tratamentului dificil, Kate Middleton a rămas optimistă și determinată să continue să-și îndeplinească îndatoririle regale și să fie alături de familia sa. Ea a exprimat recunoștință față de echipa medicală care o îngrijește și față de toți cei care i-au oferit sprijin în această perioadă dificilă.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro