Reclamă

Fiica lui Irinel Columbeanu, care locuiește de 6 ani în America alături de mama ei, va reveni în România la sfârșitul acestei luni. Aceasta a primit invitația de a locui în casa lui Ion Cassian, directorul azilului unde se află tatăl ei. Anunțul a venit după ce fostul milionar a făcut public faptul că își dorește să o revadă pe fiica sa, însă medicii i-au interzis să călătorească până în America, din cauza problemelor de sănătate.

Irinel Columbeanu a transmis un mesaj public în care își ruga fiica să vină în România, iar aceasta a decis să îi facă o vizită. „Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a declarat Irinel Columbeanu, conform Click.ro.

Ion Cassian s-a oferit să o găzduiască pe tânăra care urmează să sosească în România. „Nu știu pe ce perioadă dorește Irinuca să stea în România, eu o invit să locuiască în casa mea, care e chiar în curtea azilului, pentru a fi aproape de tatăl ei. Depinde ce zice și ea, depinde cum dorește și Irinel să se organizeze”, a spus directorul azilului, potrivit Playtech.ro.

Vestea a venit ca un relief pentru fostul milionar care este nesigur unde ar putea fi cazată fiica sa atunci când va veni în țară, dat fiind faptul că acesta a rămas fără casă și s-a stabilit într-un centru pentru vârstnici de câteva luni. Așadar, vizita fiicei sale se conturează cu mai multe detalii, iar așteptările sunt mari pentru revederea mult dorită.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro