Reclamă

Un chiriaș din Cluj-Napoca a fost surprins să descopere că factura sa de întreținere includea o sumă de 21,28 de lei ca „ajutor pentru înmormântare” a unei vecine pe care nu o cunoștea. Bărbatul, care locuia în blocul respectiv de doar patru luni, a descoperit suma adăugată la finalul lunii trecute, conform presei locale.

Chiriașul a împărtășit experiența sa pe un grup de Facebook, postând factura ca dovadă. El a menționat că nu a fost consultat înainte ca suma să fie adăugată la factura sa și că nu cunoștea pe vecina decedată, care locuia la două scări distanță.

„Mi-a venit azi factura și m-am trezit în ultimul rand cu o ceva nou de m-a lăsat mască. Nu e vorba de bani, că nu-i mult, e vorba că nu e ok să adaugi în facturi la oameni cotizații la înmormântarea de la o vecină cu 2 scări distanță”, a scris chiriașul pe rețeaua de socializare, sub protecția anonimatului.

Acesta nu și-a exprimat nemulțumirea în legătură cu suma de bani pe care a fost nevoit să o plătească, ci cu faptul că nu a fost consultat înainte de adăugarea acesteia pe factura sa. Persoana a precizat că nu era vorba de suma în sine, ci de principiul conform căruia ar trebui să aibă dreptul de a decide dacă dorește sau nu să contribuie la astfel de cheltuieli.

Chiar dacă acest caz a fost relatat în presa locală din Cluj, identitatea chiriașului a rămas neprecizată. El a ales să comunice în mod anonim despre această situație, care l-a pus într-o poziție dificilă, în căutarea unui sprijin și sfaturi cu privire la acest subiect.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro