Reclamă

Lavinia Pîrva, soția cunoscutului artist Ștefan Bănică Jr., a vorbit recent despre relația lor, despre provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului și despre motivul pentru care nu poartă mereu verigheta. Despre secretul unui mariaj reușit, Pîrva a explicat că nu există loc pentru gelozie în relația lor și că încrederea și respectul sunt elemente esențiale.

Artista, care se bucură de o carieră de succes în industria muzicală, a mărturisit pentru Viva.ro că nu a fost niciodată geloasă pe admiratoarele soțului ei: „Ștefan este unul dintre cei mai frumoși, șarmanți și eleganți bărbați din țară, nu că o spun eu, ci se vede cu ochiul liber și, cu siguranță, are multe fane în toate colțurile țării. Dacă eu aș fi fost geloasă, probabil nu ar fi avut cum să reziste relația noastră.”

Recent, presa a speculat că Pîrva și Bănică Jr. ar fi la un pas de divorț, pentru că artista nu mai poartă verigheta. În legătură cu aceste speculații, Lavinia Pîrva a declarat: „Verigheta este, în primul rând, în sufletul meu și de acolo nu o poate lua nimeni niciodată, pentru mine nu are o importanță atât de mare dacă este sau nu pe deget. Uneori este, alteori nu, dar asta este irelevant. Relația noastră se bazează pe încredere, respect, spațiu, pasiune și multă iubire.”

Într-o altă parte a discuției cu sursa citată, Lavinia Pîrva a povestit despre cum a fost afectată de atenția constantă a presei și despre etichetele care i-au fost atribuite: „A fost o perioadă în care m-a afectat teribil faptul că eram pe prima pagină, ani la rând, cu o etichetă care nu era a mea. Dar nu am simțit însă niciodată nevoia să demonstrez nimănui lucruri pentru a schimba asta. Realizam încă de atunci că este în zadar, că gura lumii nu o astupă nimeni, iar presa caută „senzaționalul”.”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. formează un cuplu admirat în lumea showbiz-ului, fiind împreună de mai bine de 10 ani și căsătoriți de 7 ani. Cei doi au împreună un fiu, iar artistul mai are și doi copii din relațiile anterioare.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro