Reclamă

Un șofer de TIR român a murit într-un accident rutier în Belgia, după ce un capac de canalizare a pătruns prin parbrizul camionului pe care îl conducea. Incidentul tragic a avut loc pe autostrada E42, în timp ce bărbatul, numit Gheorghe, se afla la volan. Românul, originar din Maramureș, lucra pentru o firmă de transport din Spania și nu a avut nicio șansă de supraviețuire în urma impactului.

În timpul accidentului, în cabina camionului se mai afla o femeie, care, cel mai probabil, era colega lui Gheorghe. Ea a reușit să oprească vehiculul la timp și a supraviețuit incidentului. Gheorghe a fost găsit mort la volan, iar nimeni nu a mai putut face nimic pentru el.

Firma de transport pentru care lucra șoferul a reacționat la tragedie. „Castillo Trans își exprimă încă o dată durerea imensă cauzată de pierderea colegului nostru Gheorghe Tibil. La această durere se adaugă un sentiment de neajutorare și de furie”, a transmis compania într-un comunicat. Firma a anunțat că va colabora cu autoritățile belgiene în investigația ce urmează și că va asigura familia șoferului cu toate instrumentele necesare pentru a face dreptate.

În Belgia, parchetul a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de omor și se află în plin proces de investigare a evenimentului.

Familia lui Gheorghe este devastată de pierdere și se pregătește pentru funeralii. Apropiații șoferului au transmis mesaje de condoleanțe prin intermediul rețelelor de socializare, exprimându-și durerea și starea de șoc în urma tragediei. „Ce tragedie mare, ferească bunul Dumnezeu!”, „A fost un om deosebit”, „Am rămas fără cuvinte și cu multă durere în suflet. O să-mi aduc aminte de tine de fiecare dată când o să urc în camion”, au fost câteva dintre mesajele postate de cunoscuții lui Gheorghe.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro