Reclamă

Cunoscuta prezentatoare de televiziune, Teo Trandafir, a dezvăluit recent că a avut probleme cu invitatul său, cântărețul de manele Jador, în timpul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D. Trandafir a detaliat neplăcerile întâmpinate în cadrul emisiunii, care era difuzată de luni până vineri, după ora 15.00, acolo unde a intervievat o serie de personalități din lumea artistică.

În cadrul unui podcast, Bursucu, fostul coleg al Teo de la Kanal D, a rememorat schimbările de atitudine ale prezentatoarei când au participat la emisiune invitați precum Jador sau Tzancă. „Nu mai ești așa relaxată când vine Jador. Te uimești și întrebi ‘Dar ce, domnul Baniciu era ocupat?’”, a menționat acesta.

Teo Trandafir a povestit despre situația prin care a trecut atunci când Jador a fost invitat la emisiunea ei. „Mă găseam la emisiune ziua și noaptea la spital, la perfuzii, cu o branulă în mână, iar Bursucu mă proteja când invitații mai neatenți mă loveau din greșeală. El era mereu pregătit să danseze cu mine, preluându-mi mâna neafectată”, a mărturisit aceasta.

Pe lângă experiențele avute cu Jador, Teo Trandafir a abordat și subiectul legat de candidații la Parlamentul European, comentând despre averile impresionante pe care aceștia le dețin, cu conturi de milioane, obiecte prețioase și proprietăți în străinătate.

În prezent, Teo Trandafir este gazda unui nou show la Kanal D2, numit „Follow us!”, alături de Ilinca Vandici. Emisiunea este difuzată de luni până joi și cuprinde o varietate de subiecte, de la cele mai noi tendințe online la culisele emisiunilor populare. „Ne pregătim să aducem cele mai interesante subiecte și, cel mai important, să râdem mult împreună”, a afirmat Teo.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro