Reclamă

Faimosul chef Dumitrescu a împărtășit recent secretul pentru clătitele perfecte – berea. Într-o rețetă pe care a făcut-o publică pentru toți fanii săi, Dumitrescu a dezvăluit că ingredientul cheie pentru clătite pufoase și delicioase este berea.

Rețeta pentru clătite cu miere și nuci recomandată de chef Dumitrescu include următoarele ingrediente: 200 grame de făină, un ou, 100 de grame de zahăr, un praf de sare, 350 de mililitri de lapte, 50 de mililitri de bere, ulei, 200 de grame de nuci, 50 de mililitri de miere și zahăr pudră.

Modul de preparare al clătitelor este unul simplu, potrivit chef Dumitrescu. În primul rând, combinăm făina cu oul, zahărul și sarea. După aceea, adăugăm laptele treptat, până când obținem un amestec omogen. În cele din urmă, adăugăm berea și câteva picături de ulei.

Berea are rolul de a face clătitele extrem de pufoase și de a preveni uscarea lor, explică Dumitrescu. În plus, pentru un plus de savoare, bucătarul recomandă să prăjim nucile în tigaie, fără ulei, și apoi să le lăsăm la răcit înainte de a le amesteca cu mierea.

Prin împărtășirea acestei rețete, chef Dumitrescu le oferă iubitorilor de clătite oportunitatea de a experimenta o variantă nouă și delicioasă a acestui desert atât de popular. Cu aceste instrucțiuni precise și ușor de urmat, oricine poate pregăti acasă clătitele cu miere și nuci, perfecte, pe care le recomandă Dumitrescu.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro