Reclamă

Actorul Florin Piersic se confruntă cu probleme de sănătate severe, ajungând pe masa de operații la Institutul Inimii din Cluj în Duminica Paștelui. Apropiații lui, inclusiv actorul și prezentatorul de televiziune Mihai Mitoșeru, speră că Piersic se va recupera și va reveni pe scenă.

Mihai Mitoșeru a dezvăluit că relația sa cu Florin Piersic este una specială. Piersic a fost naș de cununie pentru mama lui Mitoșeru, Camelia, când aceasta s-a căsătorit cu tatăl vitreg al lui Mitoșeru. „Florin Piersic a fost dintotdeauna apropiat de mine și de familia mea. El este nașul mamei mele, de fapt al părinților mei. Maestrul a fost părintele spiritual atunci când mama s-a recăsătorit cu tatăl meu vitreg. Toată lumea știe că s-au cunoscut în turneele de teatru făcute împreună și au dezvoltat o prietenie extraordinară”, a declarat Mitoșeru.

Actorul adaugă că Piersic i-a dat o poezie cu care a intrat la Facultatea de Teatru și Film. Mitoșeru consideră că Piersic este „singurul om din România care te poate ține ore întregi de vorba, să îl asculți pe scenă și dincolo de ea, cu orele, cu zilele, și nu te plictisești.”

În prezent, Mitoșeru și mama sa sunt profund îngrijorați pentru starea de sănătate a lui Piersic. „Acum și eu și mama stăm cu sufletul la gură, ne rugăm pentru el, să îi dea Dumnezeu sănătate. Este un om extraordinar”, a declarat Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru a mai povestit despre ultima conversație pe care a avut-o cu Florin Piersic, în urmă cu trei ani, când mama sa se confrunta cu probleme de sănătate. Piersic i-a promis atunci că se vor revedea cu prima ocazie când va veni în București. Din păcate, aceasta nu s-a întâmplat din cauza programelor lor care nu au coincis.

În ciuda circumstanțelor actuale grele, Mitoșeru își exprimă speranța că vor avea ocazia să-și creeze noi amintiri împreună cu Florin Piersic. „Avem amintiri frumoase și sper din tot sufletul să ne mai facem și altele. Dumnezeu sa îi dea putere și sănătate. Și eu și mama suntem cu gândul și sufletul alături de el”, a încheiat Mihai Mitoșeru.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro