Reclamă

Vasile Muraru, cunoscut actor de teatru și film, face declarații emoționante despre prietenul și colegul său de breaslă, Florin Piersic, dupa ce acesta a fost transferat la București pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale. Muraru își exprimă admirația pentru Piersic și mărturisește că el și colegii lor se roagă zilnic pentru sănătatea maestrului.

Vasile Muraru, într-o discuție cu jurnaliștii de la WOWbiz.ro, a povestit despre relația sa cu Florin Piersic și despre respectul pe care îl poartă acestuia. „Îmi este foarte greu să vorbesc în aceste momente despre maestrul Florin Piersic, un adevărat monument al teatrului și filmului românesc. Îl cunosc de foarte mulți ani, nici nu le mai știu numărul, și suntem prieteni buni. Niciodată, dar niciodată, nu am putut să vorbesc cu el decât la persoana a doua. Mereu îmi zicea, ”spune-mi Florin, măi Vasile, nu mă mai domni atâta…” Era un semn de respect al meu pentru el”, a declarat Vasile Muraru.

După ce a aflat despre intervenția chirurgicală la care a fost supus Florin Piersic, Vasile Muraru a dezvăluit că el și colegii săi se roagă în fiecare zi pentru starea de sănătate a maestrului. „Acum, de când s-a operat, atât eu, cât și colegii mei ne gândim doar la el și starea lui de sănătate. Suntem înnebuniți cu toții. Ne rugăm toți în fiecare zi la Dumnezeu pentru el, să îi dea putere să se refacă și să revină acolo unde îi este locul, pe scenă”, a adăugat Muraru.

Florin Piersic a fost transferat marți seara cu avionul SMURD de la Institutul Inimii din Cluj la Institutul Matei Balș din București, unde se află acum sub supraveghere medicală. Potrivit informațiilor recente oferite de reprezentanții institutului, starea lui Piersic este stabilă. „Maestru Florin Piersic dorește să transmită gânduri bune pentru toți admiratorii dumnealui si sa ii asigure ca „este pe mâini bune”. Este stabil la acest moment si se afla sub stricta supraveghere medicala. Nu putem face afirmații privitoare le evoluție, ținând cont de vârstă și de morbidități. Vom revenii cu detalii ulterior”, au transmis reprezentanții Institutului Matei Balș din București.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro