Reclamă

Irinel Columbeanu, fostul milionar, a suferit un atac vascular cerebral în luna februarie a acestui an, în contextul unei petreceri private, după cum dezvăluie Daiana Estera Duțu, supranumită ”eleva porno”, care era lângă el în momentul incidentului. Columbia a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde a fost supus unui tratament medical pentru a ameliora efectele atacului cerebral.

Columbeanu se afla la o petrecere privată împreună cu Daiana Estera Duțu cu doar două zile înainte de incident. Potrivit Daianei, Irinel a căzut pe scări în blocul său, după care a fost ridicat și urcat în mașină în direcția petrecerii. La eveniment, au decis să intre în jacuzzi, unde Columbeanu a avut un alt incident.

”În perioada aia, când a făcut AVC-ul și a fost operat, începuse să fie, așa, o legumă… Când l-am luat în seara aceea, a căzut pe scări, la el acolo, în bloc. A trebuit să-l adun de pe jos. L-am ridicat și l-am bagat în mașină, plecam la o petrecere mai deocheată. Am ajuns și i-am spus să facem o baie în jacuzzi. A stat în apa aia fierbinte și el putea să și moară acolo, că nu știam că are ceva”, a povestit Daiana.

După incidentul din jacuzzi, Daiana l-a ajutat pe Columbeanu să se ridice și l-a dus la pat. După aceea, Columbeanu s-a întors acasă, ajutat de Daiana.

Câteva zile mai târziu, Columbeanu a fost transportat la spital, unde a fost operat pentru a încerca să minimizeze efectele atacului vascular cerebral. Daiana a menționat că, în acel moment, Irinel se schimbase total. ”Nu mai avea memorie, nu mai puteai să te înțelegi cu el, era foarte nervos, nu-i mai funcționa mintea așa cum trebuie. Erau simptomele pre-AVC. Cam după două zile s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Atunci, m-a sunat și mi-a spus că e în benzinărie și nu poate să mai conducă până acasă, pentru că i s-a făcut rău. În ziua aia a făcut AVC”.

Columbeanu se află acum în starea bună, după un proces de recuperare, însă nu uită experiența traumatizantă prin care a trecut.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro