Reclamă

A murit Ion Caramitru, unul dintre cei mai apreciați actori ai României și totodată unul dintre cei mai bogați. Moștenirea sa semnificativă va fi preluată de cei trei copii ai săi, care acum trebuie să administreze o avere compusă nu doar din bunuri materiale, ci și dintr-un mare patrimoniu artistic.

Națiunea își aduce aminte cu tristețe de acest gigant al scenei, care a lăsat un gol imens în cultura românească și în inimile celor care l-au admirat și apreciat pe parcursul carierei sale.

Ion Caramitru, decedat la vârsta de 79 de ani, a fost recunoscut nu doar pentru talentul său artistic, ci și pentru stabilitatea sa financiară. În urma sa, lasă o serie de bunuri valoroase, printre care un teren la Moieciu de Sus, un apartament și o casă de vacanță, alte trei apartamente și un garaj, două mașini, precum și o colecție prețioasă de tablouri, icoane și statuete.

Pe lângă acestea, actorul mai avea și conturi bancare multiple, în care se aflau sume importante de bani. Toate acestea îl făceau pe Ion Caramitru unul dintre cei mai înstăriți actori ai României.

Cea mai mare provocare pentru copiii actorului, Ștefan, Matei și Andrei Caramitru, nu este însă administrarea bunurilor materiale, ci perpetuarea moștenirii artistice a tatălui lor.

Pe lângă cariera sa, Ion Caramitru a avut și o viață personală împlinită. S-a bucurat de o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Micaela Caracaș, și a fost un tată devotat pentru cei trei băieți ai săi.

Pierderea lui Ion Caramitru a venit în aceeași zi cu trecerea în neființă a unui alt mare nume al culturii românești, Ivan Patzaichin, aducând astfel o dublă lovitură pentru România.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro