Reclamă

Elena Boncea, fiica celebrei artiste Loredana Groza, a ales o carieră în producție radio, urmând sfaturile mamei sale care a îndrumat-o să nu aleagă drumul reflectoarelor.

Cu o carieră de aproape 40 de ani în muzică, Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute cântărețe române și, deși se bucură de un succes enorm și de un număr impresionant de fani, a avertizat-o pe fiica sa, Elena Boncea, asupra dificultăților ce pot apărea în lumina reflectoarelor. Într-un recent interviu pentru Cancan, artista a afirmat: „Îmi doresc și mi-am dorit ca fiica mea să nu-și aleagă o carieră în lumina reflectoarelor. Deja eu sunt de atâta timp în lumina reflectoarelor și nu cred că este o viață prea ușoară. Am încercat să o conving (n.r. – să nu intre în această lume). Avem această libertate de alege, dar nu se știe niciodată”.

La vârsta de 25 de ani, Elena Boncea a ales să lucreze ca producător la unul dintre cele mai de succes radiouri din România și pare să prefere o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor în care mama sa a evoluat ani la rând. Decizia de a nu urma o carieră în muzică vine în urma sfaturilor mamei sale, care a ales să o protejeze de presiunile și dificultățile acestui domeniu.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro