Reclamă

Vloggerul Selly, cunoscut în special pentru succesul filmului „Buzz House”, în care a investit 1 milion de euro, a realizat o nouă investiție masivă. Selly și-a achiziționat recent un automobil de lux, cu un preț estimat la 300.000 de euro. Deși permisul său de conducere este suspendat, vloggerul a apelat la serviciile unui șofer personal.

„Achiziția a ajuns zilele trecute tocmai din Suedia”, a declarat Selly. Luxury Maybach, modelul ales de Selly, este recunoscut pentru caracteristicile sale luxoase și performanțele de vârf.

Chiar dacă Selly nu poate conduce mașina personal în acest moment, acesta nu a ezitat să își exprime entuziasmul pe rețelele de socializare. „În sfârșit a venit! Noua mașină”, a scris Selly pe conturile sale, unde a postat și mai multe imagini cu automobilul.

Selly a apelat la un șofer personal, deoarece permisul său de conducere a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile. În luna martie, vloggerul a fost surprins conducând cu 236 de km/h pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, o viteză mult peste limita legală.

La acel moment, Selly a recunoscut că a făcut o greșeală. „Eram pe A1 în drum spre Budeasa și pe o bucată mică de autostradă am mers cu peste 200 km/h și am fost luat de aparatul radar. A fost un moment de inconștiență pe care îl regret! Am învățat ceva din această situație și nu voi mai merge pe viitor cu o asemenea viteză”, a declarat vloggerul. Deși este acum în imposibilitatea de a conduce, Selly a declarat că perioada petrecută ca pieton îl va învăța o lecție valoroasă.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro