Reclamă

Proiectul sociocultural „Gașca Zurli”, cunoscut în rândul copiilor și al părinților deopotrivă, continuă în ciuda schimbărilor majore la nivel de componență. Mirela Retegan, fondatoarea trupei, a anunțat recent introducerea unui nou personaj în cadrul proiectului, în ciuda demisiilor recente a trei membri importanți.

Retegan a declarat pentru Click.ro: „Zurli are 25 de personaje create în 17 ani, în acest timp, unele personaje au ieșit mai în față, altele au rămas în back up. Următorul personaj pe care o să îl creez o să apară la toamnă și se va numi Doctorița Inimioara! Va fi un personaj care îi va împrieteni pe copii cu doctorul și cu toata procedura pe care ei trebuie să o accepte atunci când se îmbolnăvesc. O sa fie un spectacol nou, dar asta abia la toamnă. Zurli nu s-a oprit nicio secundă, iar de mulți ani este într-o transformare continuă.”

Acest anunț vine în urma unei perioade mai controversate pentru Gașca Zurli, după ce trei membri au decis să se retragă din proiect. În ciuda acestor schimbări, Retegan afirmă că publicul continuă să fie la fel de receptiv și că bucuria copiilor rămâne neschimbată.

Mirela Retegan a mărturisit că este foarte încrezătoare în viitorul proiectului. În ciuda temerilor legate de un posibil sfârșit al trupei, ea se arată optimistă și recunoscătoare pentru parcursul trupei până în prezent: „Eu nu mai am frici, temeri și nesiguranțe de când aveam 20 de ani. Între timp mi s-au întâmplat atât de multe lucruri în viață, încât dacă mâine vine Doamne Doamne și zice „Mireluțo, până aici a fost povestea”, eu zic „Doamne, îți mulțumesc că am avut cea mai frumoasă viață posibilă”.

Aflându-se în pregătirea unui turneu pe Valea Jiului pentru perioada imediat următoare Sărbătorilor Pascale, Retegan se arată entuziasmată de viitoarele evoluții ale trupei Gașca Zurli și așteaptă cu nerăbdare apariția noului personaj, Doctorița Inimioara, la toamnă.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro