Reclamă

Sute de persoane s-au adunat astăzi, 24 aprilie 2024, pentru a-i aduce un ultim omagiu tânărei de 19 ani, Ana-Maria, ucisă în mod tragic la Orhei. Femeia, însărcinată în 6 luni, dispăruse pe data de 12 aprilie, iar autoritățile i-au găsit trupul opt zile mai târziu într-o zonă împădurită, la 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi, în apropierea casei unui șofer.

Durerea este imensă pentru mama Anei-Maria, care a cedat la înmormântare. Devastată, aceasta a făcut o serie de declarații dure, cerând o pedeapsă aspră pentru criminal. „Noi dorim să fie pedepsit foarte grav nu așa cum au spus că va fi de la zece la 20 de ani. Asta puțin îi dă Dumnezeu așa pedeapsă, trebuie mai mult. În primul rând, el poate să stea acolo, dar eu copilul meu l-am pierdut și nu aș dori să iasă la libertate și să facă mai departe cum a făcut acum”, a declarat mama Anei-Maria, potrivit tv8.md.

Participanții la ceremonie, printre care se numără familia, prietenii, dar și cetățeni care nu o cunoșteau personal pe Ana-Maria, dar care au fost mișcați de acest caz tragic, au adus flori și au aprins lumânări în memoria tinerei.

Ancheta în acest caz continuă, autoritățile eforturându-se să înțeleagă circumstanțele exacte ale morții Anei-Maria și să îl aducă pe criminal în fața justiției. Comunitatea din Orhei și nu numai se arată solidară cu familia îndurerată și își exprimă speranța că dreptatea va fi făcută în acest caz cutremurător.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro