Reclamă

Mama Anei-Maria, tânăra însărcinată de 19 ani care a fost ucisă în urma unei călătorii cu un autoturism necunoscut, a făcut publică durerea pe care o trăiește în urma pierderii fiicei sale. Tânăra, care urma să devină mamă în trei luni, a dispărut fără urmă după ce a urcat în mașina unui bărbat necunoscut. Cadavrul ei a fost descoperit abandonat într-o zonă împădurită, la o distanță de doar 21 de kilometri de localitatea Chițcanii Vechi, după o săptămână de la dispariție.

Într-o situație de șoc, mama fetei a făcut declarații pentru presa din Republica Moldova, împărtășind cu aceasta ultimul moment pe care l-a petrecut cu fiica ei. Femeia, cu ochii în lacrimi, a vorbit despre intensele emoții pe care le-a simțit când a aflat că singura ei fată a dispărut, mai ales că aceasta avusese o conversație cu ea cu doar câteva ore în urmă.

„Mă duc la băiețelul acela să fac meditație”, au fost ultimele cuvinte pe care Ana-Maria i le-a spus mamei sale înainte de a dispărea. Acesta a fost ultimul lucru pe care mama fetei l-a auzit din gura fiicei sale, înainte ca aceasta să fie ucisă. Cu inima frântă, mama Anei-Maria își continuă lupta de a înțelege și accepta durerosul destin al fiicei sale.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro