Reclamă

Oana Lis a decis să vândă crucea specifică Cimitirului Săpânţa, care aparţinea soțului său, Viorel Lis, din cauza situației financiare dificile. În ultimul timp, vedeta a fost nevoită să vândă mai multe obiecte personale pentru a face față cheltuielilor curente.

Crucea este parte a unei colecții speciale și a fost realizată de un artist acum decedat. „Cu cât sa vând crucea aceasta?….Dați-mi păreri, vă rog. Nu cred că mai are cineva din lume acasă cruce de Săpânța. Maestrul care a făcut-o, un om minunat, nu mai e printre noi.”, a scris Oana Lis pe rețelele sociale alăturând imaginile cu obiectul.

Anunțul a stârnit numeroase reacții printre internauți, mulți dintre aceștia rugând-o pe Oana Lis să nu vândă acest obiect. Au încurajat-o în schimb, să ceară ajutor prin alte mijloace, astfel încât oamenii să poată dona.

„Oana, sunteți cunoscuți de o țară întreagă, decât să vinzi mai bine spune tot ce ai nevoie și pune un cont să putem dona, nu mai vinde lucrurile pe nimic”, „Postează un cont Oana, să primești ajutoare, vorbesc la modul cel mai serios”, „Oana, crucea este personalizată și nu cred ca ar fi un obiect de interes public, însă ai putea posta situația de care te lovești, afișează un cont de colectare a bănuților și cine vrea să te ajute o va face, cine nu, nu. E simplu”, sunt câteva dintre comentariile pe care vedeta le-a primit la postarea sa.

Oana și Viorel Lis se confruntă de ceva vreme cu probleme financiare și de sănătate, ceea ce a condus la această decizie. Cheltuielile pentru tratamentele și investigațiile medicale necesare pentru Viorel Lis au contribuit semnificativ la situația financiară a familiei.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro