Reclamă

Marilu Dobrescu, cunoscută vloggeriță, a fost la un pas de moarte după o procedură medicală destinată conceperii unui copil. Alături de fostul ei partener, Iustin Petrescu, tânăra a încercat timp de trei ani să devină mamă, însă această dorință a adus-o într-un punct critic.

Conceperea unui copil pe cale naturală a fost imposibilă pentru cei doi, astfel încât au recurs la medicină, însă drumul lor a devenit un adevărat calvar. În urma primului transfer eșuat, Marilu Dobrescu a suferit o hiperstimulare ovariană, o complicație gravă ce a pus-o în pericol de moarte.

„După primul transfer eșuat, în care am aflat că, de fapt, nu sunt însărcinată, am făcut hiperstimulare ovariană, adică s-au umflat ovarele de la injecții și mi-a venit menstruația. În ziua aia când mi-a venit eu n-am cunoscut durere mai mare. Tremuram, eram pe jos, transpiram, Iustin dormea. M-am trezit direct din pat și m-am pus pe jos și m-am târât până în sufragerie.(…) M-am pus pe jos și mi-am dat ochii peste cap, în momentul ăla credeam că o să mor”, a mărturisit Marilu Dobrescu.

Fostul ei partener, Iustin Petrescu, a descris șocul la vederea ei în acea stare critică: „Am văzut-o pe Marilu pe jos, într-o baltă de transpirație, cu privirea aia pe care o ai înainte să dai colțul, privirea pierdută așa.(…) Nu-mi dădeam seama dacă este stare critică sau nu.”

După experiența traumatizanta și nenumăratele încercări nereușite de a deveni părinți, relația dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu a ajuns într-un punct critic, ceea ce a determinat separarea lor.

„Relația dintre noi s-a știrbit foarte mult, oricât am fi încercat să o readucem la viață, acest lucru ne-a afectat foarte tare relația și am încercat până într-un punct în care nu s-a mai putut. Relația noastră a ajuns, în timp, să se încheie. Cred că, la momentul ăsta, este cea mai bună decizie pentru noi, pentru că a fost atât de multă durere încât nu s-a mai putut să fie salvată”, a mai adăugat Marilu Dobrescu.

Astfel, încercarea de a deveni părinți s-a transformat într-o poveste de viață ce a adus suferință și dezamăgire pentru cei doi tineri.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro