Reclamă

Manelistul Vali Vijelie și Carmen Rusu, soția sa, au decis să se separe, după ce artistul a fost surprins în public cu o altă femeie. În urmă cu puțin timp, mai multe imagini cu Vijelie și o femeie necunoscută au apărut în spațiul public, ceea ce a declanșat speculații cu privire la fidelitatea artistului.

Vali Vijelie și Carmen Rusu au fost împreună timp de 28 de ani. În urma apariției acestor imagini, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate în viață. Potrivit informațiilor obținute de Cancan.ro, artistul și femeia cu care a fost surprins au fost văzuți părând a fi foarte apropiați și fericiți în compania unul altuia.

Carmen Rusu a reacționat la vestea infidelității soțului ei, declarând că este conștientă de situație și că a decis să se separe de acesta. În ciuda acestui fapt, ea a menționat că va rămâne alături de Vijelie doar pentru confortul financiar al ei și al copiilor lor.

„Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei”, a declarat Carmen Rusu pentru Fanatik.ro.

Vali Vijelie a vorbit în trecut despre infidelitatea din relația lui cu Carmen, declarând la începutul acestui an că nu toți bărbații își asumă faptul că și-au înșelat partenerele de viață. „Știi că e o vorbă: care e fără de păcat să dea cu piatra în celălalt. Din punctul meu de vedere noi, bărbații, suntem de două feluri: care fac și care nu recunosc”, a mărturisit artistul.


Reclamă

Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro